WordPress database error: [INSERT, UPDATE command denied to user 'lxaxbvi305'@'10.28.21.114' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1716583583.4628219604492187500000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ROSEHILL - Rosehill
Rosehill
Rosehill
Rosehill
Rosehill
Rosehill

Prémium ingatlan az egyik legdivatosabb és legrangosabb budai környéken, hat tágas lakással, melyek kiváló életstílust nyújtanak: privát lakóterek, magas minőségű tervezés és lenyűgöző panorámás kilátás.

Rosehill

INGATLAN

Exkluzív, egyedi tervezésű ingatlan, magas fekvésű telekkel rendelkezik az egyik legkiemelkedőbb kerületben, fantasztikus kilátással Budapestre...

Tudj meg többet
Rosehill

Gyönyörű villákkal és jellegzetes kilátással, Rózsadomb minden kétséget kizáróan Budapest legismertebb és legszebb része. A legzöldebb lakónegyedek egyikeként, Rózsadomb nyugalmat kínál a gyönyörű tájjal együtt és mindenkit lenyűgöz, aki egy nyugodtabb, laza budai életmódra vágyik. Valóban kiváltság itt élni.

Ezek a lakások egy nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogy a keresett Rózsadomb környékén éljünk. Itt mindent megtalálunk – egy exkluzív életstílust kiváló elhelyezkedéssel, kiemelkedő infrastruktúrával, pompás zöldövezettel és friss levegővel, ugyanakkor mégis csak egy szempillantásnyira vagyunk a belvárostól.

Rosehill