WordPress database error: [INSERT, UPDATE command denied to user 'lxaxbvi305'@'10.28.20.157' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1718227150.5996630191802978515625', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

LAKÁSOK - Rosehill
Rosehill

LAKÁSOK

Teljesen felújított és fejlesztett belső és külső tér. Új homlokzat, padlók, falak, fűtés, szigetelés, elektromos hálózat és vízellátás, kertépítészet. Minden teljesen új, de az eredeti karakter megőrzésre került.

INGATLAN FELSZERELTSÉGEK

Rosehill

Felvonó

Rosehill

Garázs és Tároló

Rosehill

Garden

Rosehill

1 parkolóhely + 1 kérésre

Rosehill

Hőszivattyús hűtőrendszer

Rosehill

Gránit homlokzat

Minden lakást elegánsan berendeztek magas minőségű anyagokkal. Mindegyikben egy szoba üresen hagyva van, a lakók rugalmassága érdekében.

Rosehill
Rented out

TETŐTÉRI PENTHOUSE

Pompás, 97 négyzetméteres élettér lenyűgöző kilátással és egyedi élménnyel. A városi élet nyüzsgésétől távol, a Halászbástyára néző kilátással a penthouse nyugalmat és menekülést nyújt. Tágas nappali, konyha és étkező rész, két hálószoba, két fürdőszoba és terasz. Az apartmant lift szolgálja. A lakók használhatják a közös kertet grillezéshez.

Rosehill
Rented out

FÖLDSZINTI LAKÁS

Elegáns lakás a földszinten, saját kerttel. A nagy ablakok lenyűgöző kilátást nyújtanak a környező zöld területekre, a természetet behozva az otthonba. A 130 négyzetméteres élettérben szerepel egy nyitott elrendezésű nappali, konyha és étkező rész, három hálószoba, három fürdőszoba és két terasz. Egy nyugodt menedék a stílusos városi lakásban.

Rosehill

ELSŐ EMELETI LAKÁSOK

Két független, 91 négyzetméteres lakás. Mindkettő rendelkezik egy tágas nappalival, nyitott konyhával és étkezővel, mely a teraszra vezet, két hálószobával és két fürdőszobával. Az ablakok széles fényáteresztést biztosítanak. A lakásokat lift köti össze a garázzsal. A lakók használhatják a közös kertet grillezéshez.

Rosehill

MÁSODIK EMELETI LAKÁSOK

Két tágas tetőtéri lakás (100 és 90 négyzetméter) panorámás kilátással a Halászbástyára, a Citadellára és az Erzsébet hídra. Mindkét lakás rendelkezik egy nyitott elrendezésű nappalival, konyhával és étkezővel, mely a teraszra vezet, két hálószobával és két fürdőszobával. Mindkét lakást lift szolgálja. A lakók használhatják a közös kertet grillezéshez.